Литвину не подобаються залізобетонні позиції Єханурова

Субота, 29 жовтня 2005, 15:35

Голова Верховної Ради Володимир Литвин сподівається на досягнення компромісу між парламентом і урядом щодо державного бюджету на 2006 рік.

Про це він сказав у суботу в ході робочої поїздки в Житомирську область, відповідаючи на питання журналістів, чи вдалося досягти компромісу між парламентом і урядом у відношенні прийняття держбюджету на 2006 рік.

"Я думаю, якщо виходити з того, як йде робота, які позиції займають, є спроби спілкуватися через засоби масової інформації, то до компромісу далеко", - відзначив спікер.

"Хоча я не бачу іншого виходу, ніж досягти компромісу", - додав він, підкресливши, що компромісу можна досягти "не на тих залізобетонних позиціях, які нам пропонує уряд".

"А ця пропозиція така - ви не приймаєте бюджет, ми будемо діяти тоді по принципах і за аналогією попереднього року, а будемо звинувачувати, що парламент не здатний прийняти бюджет", - сказав він.

"Я думаю, що такий тактичний маневр не вдасться. Бюджет буде прийнятий такий, який потрібний країні", - підкреслив спікер.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", у ході робочої поїздки в Житомирську область Литвин взяв участь у роботі обласної молодіжної конференції "Молодь за Литвина".

Крім того, спікер взяв участь в урочистій церемонії відкриття загальноосвітньої школи 1-2 ступеней у селі Велика Горбаша, у відкритті пам'ятного знака односільчанам, що загинули в роки Великої вітчизняної війни і репресованих у цьому ж селі, а також відвідав Будинок дитини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування