Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мартиненка назвали склеротиком і погрожують камерами

Четвер, 27 жовтня 2005, 13:38

Депутат російської Держдуми, мільярдер Олександр Лебедєв здивований висловленнями лідера фракції "Наша Україна" Миколи Мартиненка про те, що він нібито "виконує замовлення" колишнього держсекретаря Олександра Зінченка.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Лебедєва, поширеному в четвер.

"Я, звичайно, усвідомлюю те, що говорити такій людині "у мене всі ходи записані!" - значить нарватися на відому з радянської літератури відповідь. Однак невиконання організацією Мартиненка зобов'язань перед "НРБ-Україна" - це медичний факт, і в нас є вся історія хвороби", - заявив Лебедєв.

За його словами, камери спостереження на Володимирській, 46 у Києві наприкінці минулого року неодноразово фіксували відвідування будинку всіма керівниками "помаранчевої революції", про що власники будинку не були повідомлені".

За словами депутата Держдуми, йому "дуже шкода, що така, взагалі-то, молода людина як Микола Мартиненко, виявляє симптоми старечого склерозу".

"Мені незрозуміло, як людина з такою серйозною недугою може претендувати на важливу роль в українській політиці", - сказав Лебедєв.

Депутат Держдуми сподівається, що українські суди віритимуть документам, "а не політичній фразеології".

Раніше Лебедєв заявив, що "Наша Україна" орендувала в його банку приміщення під офіс, але після перемоги помаранчевої революції перестала платити за оренду.

У свою чергу Мартиненко пов'язав ці заяви з обвинуваченнями Зінченка в корупції на його адресу.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування