Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко ще не пропонував крісло Піскуна його опоненту

П'ятниця, 14 жовтня 2005, 18:31

Президент України Віктор Ющенко не пропонував поки голові парламентського комітету з питань оргзлочинності Володимиру Стретовичу посаду генерального прокурора.

"Станом на 17 годину п’ятниці таких розмов не відбувалося", - сказав Стретович у коментарі "Українській правді".

За його словами, остання розмова на цю тему відбулася 1 серпня, про що писали ЗМІ.

Щодо відставки Піскуна, то Стретович вважає, що "президенту увірвався терпець спостерігати художества Піскуна, і він скористався своїм конституційним правом".

"Відставка Піскуна була неминуча, останні місяці три він ходив під цією загрозою, а останнім часом почав тішити народ одкровеннями, щоб спасти свою шкуру", - зазначив Стретович.

Щодо закидів, що Піскуна звільнили через справу проти Петра Порошенка, то Стретович зазначив, що "в нашому політизованому суспільстві кожна політична сила подає події так, як їй вигідно".

Водночас він погодився з думкою екс-голови СБУ Олександра Турчинова, що проходження кандидатури генпрокурора через парламент буде досить проблематичним.

"Зараз деякі сили у передчутті, що вони можуть перемогти і сформувати більшість, хотітимуть відкласти цей процес до весни, щоб запропонувати генпрокурора самим. Що ж, треба домовлятися", - зазначив депутат.

Стретович називався останнім часом найвірогіднішою кандидатурою на посаду генпрокурора.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: