Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Піскуна, Луценка і Турчинова з'явився родич

Вівторок, 6 вересня 2005, 21:45

У ході засідання Ради національної безпеки і оборони було прийнято рішення про створення Національної служби розслідувань.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Національній службі розслідувань планують передати слідчі функції та відповідні підрозділи прокуратури.

Прийняте рішення передбачає розробку й узгодження відповідного законопроекту для подання його на затвердження до Верховної Ради.

Головною темою засідання було реформування правоохоронних органів держави. За підсумками засідання було прийнято концепцію реформування правоохоронних органів, за основу якої взято принцип захисту конституційних прав громадян. Також було затверджено концепцію реформи МВС і підтримано концепцію створення комісії з реформування інших правоохоронних органів.

Також під час засідання була обговорена політична ситуація в Україні, повідомляє прес-служба.

У засіданні також взяли участь голова Верховної Ради Володимир Литвин, прем’єр Юлія Тимошенко, секретар РНБО Петро Порошенко, голова СБУ Олександр Турчинов, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко,міністр оборони України Анатолій Гриценко, генеральний прокурор Святослав Піскун, голова Верховного Суду Василь Маляренко, голова Національного банку Володимир Стельмах, міністр закордонних справ Борис Тарасюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування