Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма пообідав із Саакашвілі й заспівав Шеварднадзе пісню

Понеділок, 5 вересня 2005, 12:18

Екс-президент Леонід Кучма під час свого перебування в Грузії зустрівся із президентом цієї країни Михаїлом Саакашвілі.

Про це в понеділок пише газета "Сегодня".

Як повідомляє видання, після зустрічі із Саакашвілі Кучма сказав, що "відносини Грузії й України пріоритетні в політиці, але, крім політики, існує ще й економіка — от про економіку ми сьогодні й говорили, тому що в політиці у нас жодних проблем немає".

Як пише газета, Кучма й Саакашвілі пообідали в одному з популярних тбіліських ресторанів "Будинок хліба", розташованому в історичній частині міста.

У суботу Кучма також заїхав на батьківщину Сталіна в Горі — у його дім-музей. Екс-глава України близько сорока хвилин розглядав особисті речі Йосипа Віссаріоновича й зробив захоплений запис у книзі відгуків.

Крім того, Кучма відвідав у Крцаніській резиденції екс-президента Грузії Едуарда Шеварднадзе — після теплої зустрічі обидва екс-політики вийшли до журналістів. Як відзначає видання, "Кучма обіймав за шию Едуарда Шеварднадзе й заспівав українську пісню".

Як раніше повідомлялося, Кучма приїхав у Грузію повболівати за національну збірну команду України по футболу, яка грала в суботу зі збірною Грузії.

Але як повідомляє газета, Кучма на матч потрапив тільки до кінця першого тайму. "Кажуть, він бурхливо радів, коли українці забили грузинам гол", - пише газета.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування