Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Пинзеника піде до "всеїдної" Тимошенко?

Середа, 21 вересня 2005, 12:21

Партія "Реформи і порядок" не виключає можливості блокування з партією Юлії Тимошенко перед парламентськими виборами.

Про це повідомив член партії Володимир Бондаренко в середу на прес-конференції в Києві.

Бондаренко відзначив, що ідеальною конфігурацією на виборах була би єдність сил, які стоять за нинішнім президентом і екс-прем'єр-міністром, а також партією "Пора".

За словами Бондаренка, саме "у надрах партії "Народний Союз Наша Україна" була породжена ідея не реєструвати "Пору" як політичну партію. За його словами, функціонерів НСНУ бентежив радикалізм "Пори", а також її самостійність.

Бондаренко відзначив, що в тій конфігурації, що вимальовується зараз, шанси НСНУ на перемогу на парламентських виборах невеликі.

"Уявіть собі список, першим номером у якому йде Безсмертний, другим Порошенко, третім Мартиненко. Прийдіть з цим списком на вибори і спробуйте переконати виборця", - сказав він.

Також Бонадренко підкреслив, що ПРП не ідеалізує партію Тимошенко, тому що вона останнім часом також виявила "всеїдність" у плані набору нових членів. Проте, ПРП не виключає можливості блокування з Тимошенко.

За словами Бондаренка, партія веде переговори з різними силами, зокрема, з партіями, що недавно відкололися від НСНУ (Українська народна і Народний Рух України).

Бондаренко підкреслив, що ситуація повинна прояснитися буквально на наступному тижні.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування