Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жванія готовий відмовитися від "самореклами" і працювати в Єханурова

Понеділок, 12 вересня 2005, 13:14

Виконуючий обов’язки міністра з питань надзвичайних ситуацій Давид Жванія заявляє, що готовий працювати в новій урядовій команді.

Про це повідомила прес-секретар МНС Лариса Мудрак, передає "Обком".

Зокрема, за її словами, Жванія, відповідаючи на питання, "чи готовий він працювати в новій урядовій команді, яка формується", сказав:

"Так, готовий. Ще при першому своєму призначенні на посаду міністра МНС я задекларував, що МНС не буде політичним міністерством, що воно буде виконувати важливу державну функцію забезпечення життєво безпечного середовища для життя громадян у державі".

Жванія також відзначив, що новий уряд має бути сформований винятково на професійній основі.

"Уряд має працювати узгоджено, скоординовано, на принципах командної роботи. Без популізму, самореклами, без внутрішнього саботажу й істерії. Головним принципом роботи нового уряду повинна бути відповідальність за долю країни і її громадян, а не реалізація власних амбіцій", – вважає в. о. міністра.

Водночас Жванія повідомив, що якщо не буде перепризначений на посаду міністра з питань надзвичайних ситуацій, то в будь-якому випадку залишиться на стороні президента Віктора Ющенка, а також продовжить діяльність у політраді партії "Наша Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування