Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мартиненко розуміє, чому з'являються чутки про продаж місць в партії Ющенка

Вівторок, 9 серпня 2005, 15:10

Лідер парламентської фракції "Наша Україна" Микола Мартиненко спростовує обвинувачення голови Комітету виборців Ігоря Попова, що місця у виборчому списку НСНУ можна купити.

Про це повідомляє прес-служба Народного союзу "Наша Україна".

"Усі заяви про нібито продаж місць у виборчих списках "Народного Союзу Наша Україна" не відповідають дійсності," - сказав Мартиненко.

"Причина появи подібних чуток не є дивною – наша партія найбільш потужна в країні, і бажаючих потрапити до наших виборчих списків дуже багато", – сказав Мартиненко.

"Думаю, що з наближенням виборів подібна "інформація" ще буде з’являтися. А деякі сили вже зараз намагаються використати її для "чорного піару" проти нас. Нічого дивного – слабкі атакують сильного", - зазначив він.

За словами Мартиненка, "поки що навіть не розглядалося питання про принципи формування" виборчих списків. "Я вважаю, що це повинно відбуватися на конкурентній основі. В будь-якому разі місця в списках НСНУ продаватися не будуть", - наголосив він.

"...На відміну від багатьох інших партій, для нас у продажу місць немає ніякої фінансової чи технологічної потреби. Це для дрібних політичних сил такий прийом є єдиним шансом пройти 3-відсотковий бар'єр, оскільки в них немає політичного і кадрового потенціалу, і вони намагаються замінити його фінансовим", - зазначив Мартиненко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування