Тимошенко визначила як продасть "Криворіжсталь" і візьметься за партії

Вівторок, 9 серпня 2005, 12:54

Кабінет Міністрів своїм розпорядженням затвердив умови приватизації 93,02% акцій гірничо-металургійного комбінату "Криворіжсталь" (Дніпропетровська область).

Про це заявив один з учасників засідання Кабміну, не називаючи інших деталей, повідомляє "Обком" з посиланням на "Українські новини".

У той же час, заступник голови Фонду державного майна Дмитро Парфененко, на питання кореспондента агентства, чи буде в середу, 10 серпня, опублікована інформація про умови приватизації "Криворіжсталі", відповів ухильно.

"Сподіваємося", - сказав він.

Як повідомлялося, конкурсна комісія з продажу "Криворіжсталі" (Дніпропетровська область) визначила стартову ціну 93,02% акцій "Криворіжсталі" у 10 млрд. гривень.

У червні прем'єр-міністр Юлія Тимошенко прогнозувала ціну "Криворіжсталі" при повторній приватизації на рівні 10-12 млрд. гривень.

Кабмін вирішив провести повторний конкурс із продажу 93,02% акцій "Криворіжсталі" 24 жовтня.

В вівторок у Києві проходить планове засідання Кабінету міністрів.

Відповідно до повістки дня, на засіданні розглядається законопроект про зміни в закон про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації.

На засіданні також планується розглянути проект постанови Кабінету міністрів і Національного банку "Про затвердження плану заходів щодо запобігання і протидії легалізації (відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом, і фінансуванню тероризму на 2005 рік".

На порядку денному також проекти закону про внесення змін у закон "Про політичні партії", розпорядження президента про створення робочої групи по розробці законопроекту про забезпечення прав парламентської опозиції.

На своєму засіданні Кабінет міністрів заслухає інформацію про стан закупівель зерна і реалізації його на внутрішній і зовнішній ринках.

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко проведе прес-конференцію за підсумками засідання уряду в середу, 10 серпня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування