Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко стала "Героєм нашого часу", а її дочка вийде заміж у штанях?

П'ятниця, 5 серпня 2005, 10:15

Прем'єр Юлія Тимошенко зацікавилася колекцією "Герой нашого часу", частина з якої присвячена їй.

Про це розповів український дизайнер, автор цієї колекції Андре Тан, передає газета "Сьогодні".

Як пише газета, колекція складається з однотонних футболок і майок, на яких зображене "усміхнене прояснене обличчя прем’єрши",  обрамлене, окрім коси, квітами".

"Для мене героєм нашого часу була і є, поки що, Юлія Тимошенко, вона не схожа на політиків: вона завжди дивиться таким чистим поглядом! Після показу цієї колекції господарці магазина Олені подзвонили з кабінету Юлії Тимошенко і запропонували зустрітися, попросили взяти дві футболки в подарунок", — розповів Андре Тан.

"Цю колекцію ми хотіли показати в Лондоні, але не склалося в зв'язку з фінансовими проблемами, планували вивести її на європейський ринок. Думаю, Юлія Тимошенко була б тільки "за". Пам'ятаєте, російський дизайнер колись зробив футболки з Путіним і успішно їх продав у великій кількості. Причому дві дочки Путіна теж ходили в цих футболках", - зазначив український дизайнер.

Незважаючи на те, що Тан не робить весільні сукні, його попросили "пофантазувати на тему весілля Євгенії Тимошенко і Шона Карра".

"По-перше, Шона я б одяг в усе чорне: чорні джинси, чорну сорочку і фрак, обважив би все це дрібними ланцюжками. А наречену бачу в білому брючному костюмі, але щоб на спині бовталася довга спідниця, як шлейф. Такий от спорт із гламуром. Сьогодні це на піку моди", - сказав Тан.


"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування