Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лікарі назвали стан Колесникова кризовим

Вівторок, 2 серпня 2005, 21:51

Голова Донецької облради Борис Колесников перебуває в кризовому стані в реаніматологічному відділенні Донецького обласного клінічного територіального медичного об'єднання.

Про це повідомила в.о. заввідділом реанімації ДОКТМО Ольга Хміль, передає Інтерфакс-Україна.

"Стан його залишається важким. Він ще перебуває в кризовому стані... Криз обумовлений порушенням ритму, важким, гіпертонічним кризом. Проводиться зараз інтенсивна терапія й лікування хворого", - сказала вона.

"Попередній діагноз у нас є й уточнюється. Проводимо зараз обстеження, електрокардіограму знімаємо, біохімічні дослідження проводимо й уточнюємо діагноз", відзначила вона.

На питання кореспондента агентства, скільки приблизно Колесников буде ще перебувати в лікарні, Хміль сказала, що стільки, скільки буде необхідно, щоб вивести його із критичного стану.

Як повідомила депутат Тетяна Бахтєєва, рішення про проведення медичного обстеження Колесникова було прийнято в літаку по шляху з Києва в Донецьк.

"Ми летіли разом у літаку, і, звичайно, дивлячись й розмовляючи з ним, я відчула, що є щось таке, що потрібно сьогодні приділити по-медичному йому особливу увагу", - повідомила Бахтєєва.

За її словами, для відновлення здоров'я Колесникова потрібен час.

"... Я думаю, що сьогодні він перебуває не в тому фізіологічному й фізичному стані, щоб про щось говорити й щоб його показувати по телебаченню... Для відновлення стану його здоров'я потрібний час", - сказала Бахтєєва.

Вона також заявила, що пишається, що в Україні існує верховенство права. "Я просто сьогодні зрозуміла, що я живу в прекрасній країні, країні, у якій є закони, закони, які виконуються й дуже вдячна сьогодні своїй долі й своєму життю", - сказала Бахтєєва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування