Ющенко відмовиться від яхти, а цукор поміняє на мед

П'ятниця, 8 липня 2005, 18:05
Прес-секретар президента Ірина Геращенко вважає, що Віктор Ющенко відмовиться від яхти, яку йому збираються подарувати.

"Президент Ющенко під час зустрічей з колегами говорить: хлопці, яхти – це не модно. Модно дерева садити там на Хортиці", - сказала Геращенко під час брифінгу в п’ятницю.

"Я думаю, що президент не підтримає цю ініціативу. Я думаю, що у президента і так багато роботи. А коли в нього є вільний час, то він його проводить не на яхтах", - додала Геращенко.

У свою чергу заступник держсекретаря Маркіян Лубківський зазначив, що йому не відомо про такі пропозиції, і ці питання повинні "регулюватися виключно в правовому полі".

Як відомо, раніше фахівці ВАТ "Приморець" з місто Феодосія розробили і подали на розгляд у секретаріат президента "унікальний проект яхти" для Віктора Ющенка.

Щодо смаків Ющенка також висловився керівник держуправління справами Ігор Тарасюк. На питання, чи є цукор в ДУС і чи купують його теж по 5 гривень для президента, Тарасюк відповів:

"Президент вживає мед, він не вживає цукру. Але ніхто не жалівся в держсекретаріаті, що коли вони купують каву чи чай, що ніхто їм не дає ложку цукру".

"Українська правда"

Читайте також:

Ющенку побудують "унікальну" яхту


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: