Червоненко розповів, як запустив Шуфрича в барабан

П'ятниця, 8 липня 2005, 14:16
На Віктора Ющенка під час виборчої кампанії було вчинено більше двох замахів.

Про це розповів міністр транспорту і зв’язку Євген Червоненко в інтерв'ю "Фактам"

"Менше десяти, але більше тих двох, про які вже писалося. Ми зуміли цьому запобігти, і добре. Я взагалі вважаю, що вже потрібно перегорнути сторінку. Не люблю оглядатися назад. Раніше думав: от переможемо, і я буду мститися. А зараз не хочеться, не раціонально", - відзначив він.

"Я вважаю, що всю кампанію з безпеки Ющенка я і мої хлопці виграли тільки за рахунок принципу айкідо (східні єдиноборства): використовувати енергію супротивника проти нього ж", - зауважив міністр.

"Ми провокували владу на помилки", - додав Червоненко.

"Нехай людина віддасть свою енергію, і потім можна на неї впливати. Або, як кажуть, "бий першим, Фредді" замість вітання, щоб збити апломб і нахабність", - сказав він.

На репліку журналіста про те, що в народі мінтранс називають "Мавзолей імені Кірпи", Червоненко відповів, що його завдання, "щоб його згодом називали "Газпромом" імені Червоненка".

Міністр також розповів, як він вперше познайомився з депутатом від СДПУ(о) Нестором Шуфричем.

"Наприкінці 80-х я їхав на черговий етап чемпіонату Європи по ралі. Перед від'їздом ми з друзями відзначали цю подію в ресторані "Закарпаття" у Львові. І там хтось штовхнув мою дружину. Ним виявився Нестор. Я його попередив, але він не вибачився. Потім він другий раз штовхнув, і я... запустив його в барабан на естраді, де музиканти грали", - розповів він.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: