Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти обвинуватили Порошенка у відродженні кучмізму

Середа, 6 липня 2005, 15:22
Член фракції Соцпартії Микола Мельник заявляє про те, що "сьогодні в Україні діє небезпечний кримінальний клан Петра Порошенка, який відроджує кучмізм у його найпотворніших формах".

Про це він заявив, виступаючи з парламентської трибуни.

Мельник повідомив, що депутатам останнім часом постійно надходять скарги від працівників податкової про те, що "Порошенко очолює всеукраїнський процес по відмиванню тіньових коштів, пов'язаних зі зловживаннями навколо ПДВ".

Також, за словами Мельника, "надходять скарги від митників про те, що Порошенко є лідером і організатором контрабандних операцій і через свого ставленика цілком контролює митну службу".

Крім того, депутат повідомив, що володіє "конкретними фактами" про те, що банк "Мрія", контрольований Порошенком, раніше вступив у змову з Нацбанком, у результаті чого була видана таємна постанова НБУ N473 із грифом "банківська таємниця", відповідно до якої банк "Мрія" одержав кредит у розмірі 500 млн. грн.

"Ми всі добре знаємо, за що давали кредити й у яких розмірах при правлінні Кучми", - підкреслив Мельник.

Депутат звернувся до президента України з вимогою вплинути на ситуацію, а також попросив вважати свій виступ офіційним запитом до Генеральної прокуратури, Служби безпеки України і Міністерства внутрішніх справ.

Ліга


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування