Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На члена СДПУ(о) завели справу за мільйон

Вівторок, 5 липня 2005, 16:54
На Закарпатті порушено кримінальну справу за розкрадання більше одного мільйону коштів проти керівника апарату Закарпатської обласної організації СДПУ(о).

Про це повідомляє департамент зв’язків з громадськістю МВС.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що голова Закарпатського благодійного фонду "Відродження Закарпаття", одночасно перебуваючи на посаді керівника апарату Закарпатської обласної організації СДПУ(о), в період з 19.02.2003 по 31.12.2004 особисто здійснив перерахування грошових коштів в загальній сумі 1 048 320 гривень, вказавши при цьому призначення платежу "на розвиток організації".

Здійснивши незаконне перерахування вказаної суми, він як керівник апарату обласної організації СДПУ(о) сприяв використанню цих коштів на оплату за оренду приміщень облорганізації СДПУ(о), комунальних послуг, виплату заробітної плати працівникам апарату, придбання паливно-мастильних матеріалів, передплату газет "Соціал-Демократ", "Світогляд" та інші потреби організації, зазначаєтеся в повідомленні.

Проти чиновника порушено кримінальну справу за ст.191 ч.5 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Підозрюваного затримано по ст.115 КПК України. Наразі він утримується в ІТТ Ужгородського міськвідділу УМВС України в Закарпатській області.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування