Британська газета: Через екстравагантну поведінку сина, Ющенко має захищатися

Середа, 27 липня 2005, 14:21

Президент Віктор Ющенко через 6 місяців після приходу до влади, обіцяючи викорінити кумівство, корупцію й нерівність, змушений вдатися до оборони через екстравагантну поведінку свого сина.

Про це пише британська газета "The Independent" у статті "Екстравагантні шляхи дітей "Помаранчевої революції", текст якої наводить Іносмі.

"Дев'ятнадцятирічний Андрій Ющенко викликав переполох і значне обурення в Києві нібито тим, що роз'їжджає містом на рідкісному автомобілі BMW і взагалі веде життя плейбоя", - пише видання.

"Його екстравагантні вчинки виводять із себе українців, багато з яких заробляють менше 100 дол. США на місяць", - йдеться у статті.

Як пише автор статті, "Ющенко заперечує всі обвинувачення в непристойності на адресу своєї родини й нападає на засоби масової інформації за те, що ті вибирають для своєї критики "дітей".

Газета також відзначає, що в момент, коли оптимізм "Помаранчевої революції" стає більше приглушеним, багато українців починають вважати, що, можливо, влада в їхній країні просто перейшла від прорадянської олігархії колишнього президента Леоніда Кучми до нової еліти.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування