Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко випускає контролерів на дорогу

Середа, 20 липня 2005, 20:36
Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє про створення мобільних груп, які будуть перевіряти машини на дорогах у пошуках контрабанди.

"Прийнято постанову про створення міжвідомчих робочих груп, які відслідковуватимуть по всім трасам, як рухається імпортний і експортний товар", - сказала Тимошенко після засідання Кабміну в середу.

"Спочатку працюватиме аналітична група, яка з'ясовуватиме точечні напрямки роботи, а потім робити декілька кроків, щоб контрабанда не пройшла", - додала Тимошенко.

За словами глави уряду, у розробці закону брала участь Рада імпортерів. Вона сказала, що цей документ має бути продовженням програми "Контрабанда – стоп!"

За словами Тимошенко, доходи до бюджету зросли в три рази після старту програми. Однак, додала прем’єр, "ми бачимо тенденцію певного розслаблення в цьому напрямку".

Тимошенко також сказала, що уряд проти того, щоб представники цих мобільних груп могли залишати для своїх потреб як заохочення частину знайденої контрабанди.

"У нас був такий досвід з податківцями, які перетворили життя підприємців на ад. Вони просто стали заробляти гроші", - додала Тимошенко.

"Буде зроблено систему преміальних тим, хто гарно працює, а не перетворювати це на заробітчанство", - сказала прем’єр.

Тимошенко також повідомила, що уряд затвердив програму облаштування україно-молдавського кордону. "Більше питання кордону між Україною і Молдовою у нас стояти не буде", - пообіцяла вона.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування