Депутати прийдуть на позачергове засідання, бо розглянули не всі питання

Субота, 16 липня 2005, 14:16
Голова Севастопольської міськадміністрації Сергій Іванов закликав депутатів міської ради перервати свої канікули і відкрити позачергову сесію для вирішення невідкладних проблем міста.

Таку необхідність голова адміністрації пояснив журналістам тим, що депутати не розглянули, відповідно до регламенту, більшість питань, запропонованих виконавчою владою, що ускладнює ситуацію в вирішенні багатьох комунальних проблем у період підготовки до зими і може негативно позначитися на севастопольцях.

Голова Севастопольської адміністрації вважає, що такої гострої ситуації можна було б уникнути, якби попередня влада не приховувала справжню ситуацію в місті. А вона така, що за підсумками минулого року заборгованість "Севводоканалу" за електроенергію складала 8 млн. грн, "Севтеплоенерго" - 20 млн. грн; борги за спожитий газ - 18 млн. грн, і ці борги залишаються.

"Влада ж ніколи не буде спекулювати на підвищенні тарифів, при цьому шукати схеми виведення грошей у тінь, у якісь корупційні напрямки. Якщо я буду викритий в цьому, я жодного дня не залишуся на цьому місці. Якщо мої підлеглі будуть їх викриті в цьому, то вони жодного дня не залишаться на своїх посадах", - сказав Іванов.

Він також виразив готовність у будь-який час зустрітися з керівництвом міськради й обговорити порядок денний позачергової сесії, щоб у самий найближчий час приступити до спільного рішення найважливіших проблем, переносити які на більш пізніше час буде згубно для міста.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: