Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук до Луценка не прийде

П'ятниця, 15 липня 2005, 19:02
Виконком Соціал-демократичної партії (об'єднаної) отримав запрошення для Віктора Медведчука до МВС для надання пояснень, але він не зобов'язаний з'явитись по цьому запрошенню.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби, поширеному в п'ятницю.

"15 липня на адресу виконкому СДПУ(о) дійсно було отримано телеграму на ім'я голови партії Віктора Медведчука, де він запрошується до МВС для надання пояснень, пов'язаних з періодом його роботи в адміністрації президента", - йдеться в повідомленні.

"МВС України, в особі пана Дігтяря, було офіційно повідомлене, що голова СДПУ(О) Медведчук у цей час офіційно перебуває в черговій відпустцію, і при можливості йому буде повідомлено про запрошення, яке надійшло на його ім'я", - йдеться в повідомленні.

В документі також зазначається, що згідно із статтею 166 КПК України, "оскільки телеграма не є офіційною повісткою й там не зазначено, в якості кого згадана в ній особа запрошується, запрошуваний не зобов'язаний з'явитися за даним запрошенням".

Як раніше повідомлялося, МВС надіслало Медведчуку запрошення для надання пояснень щодо порядку та підстав підготовки адміністрацією президента документів на присвоєння звання "Герой України".

"Українська правда"

Читайте також:

МЕДВЕДЧУКА ВИКЛИКАЮТЬ ПОЯСНИТИ, ЗА ЩО ВІН НАГОРОДИВ БУДІВНИЧОГО ДАЧІ "ДИНАМО"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування