Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міністр Тимошенко заявляє, що Литвин вступив у змову з Пінчуком

Четвер, 14 липня 2005, 13:55
Міністр праці та соціальної політики В'ячеслав Кириленко заявляє, що в парламенті оформилася коаліція, ключовими особами в якій є Володимир Литвин та екс-президент Леонід Кучма, мета якої – заблокувати ініціативи нової влади.

Про це йдеться в коментарі Кириленка, повідомляє УНІАН.

Зокрема, міністр вважає безпідставними закиди голови Верховної Ради України Литвина, який звинувачує уряд у неприйнятті парламентом важливих законопроектів. "Насправді, причину нестабільної роботи Верховної Ради слід шукати саме у будівлі під куполом", – заявив він.

"На мою думку, ми знову стали свідками того, як в парламенті оформилася коаліція, ключовими особами в якій є Литвин та колишній президент Кучма. Останній все ще добре контролює парламент за посередництвом свого зятя Віктора Пінчука", - зазначив Кириленко.

"Цей тандем за звичною схемою використовує у своїх цілях низку парламентських сил, які донедавна дуже плідно співпрацювали з кумівською владою. Як і раніше, махінатори активно користуються послугами комуністів, щоб заблокувати ініціативи нової влади. Це, на їхню думку, має дискредитувати нову владу", - вважає міністр.

За його словами, "ми стали свідками того, як Литвин веде подвійну гру. З одного боку, він заявляє про свою зацікавленість у стабільній і плідній співпраці парламенту і уряду, а з іншого – разом з підконтрольними фракціями намагається зв'язати руки новій команді", - заявив Кириленко.

Він також переконаний, що "саме в цьому і полягає головна причина конфлікту".

Як повідомлялося, 13 липня уряд оприлюднив заяву, в якій звинуватив керівництво Верховної Ради та низку груп і фракцій в організованому спротиві діям уряду.

У відповідь увечері того ж дня керівники груп і фракцій парламенту на терміново скликаній погоджувальній раді ухвалили заяву.

Читайте також:

Литвин сфальсифікував заяву для Тимошенко?

Литвин вважає наїзд Тимошенко сильнішим за Кучму про "депутатів, що злізли з пальм"

ТИМОШЕНКО ЗВИНУВАТИЛА ЛИТВИНА В "САБОТАЖІ" І СТВОРЮЄ БІЛЬШІСТЬ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування