Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин перервав відпустку, а опозиція хоче знову сесію

Середа, 13 липня 2005, 17:11
Голова Верховної Ради Володимир Литвин повертається з Криму, де він проводив відпустку, до Києва.

Про це повідомив УНІАН прес-секретар спікера Ігор Сторожук. За його словами, це пов'язано з тим, що на завтра у Литвина запланована зустріч з президентом Хорватії.

Окрім того, у середу на 19 годину заплановано погоджувальну раду керівників груп і фракцій парламенту.

Як відомо, у середу прем'єр Тимошенко заявила від імені уряду, що в останні сесійні тижні у залі Верховної Ради відбулася "справжня провокація проти дій уряду і президента України" за участю керівництва Верховної Ради і закликала пропрезидентські сили створити більшість.

Тим часом нардеп Раїса Богатирьова не виключає, що буде скликана позачергова сесія Верховної Ради у зв'язку із заявою прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це вона повідомили в середу на прес-конференції.

Відповідаючи на питання, коли може бути скликана позачергова сесія Верховної Ради, Богатирьова повідомила, що зараз депутати, яких обурила заява Тимошенко, проводять переговори, і рішення про проведення чи непроведення позачергової сесії буде відоме у середу або в четвер ранком.

При цьому, Богатирьова назвала заяву прем'єр-міністра безпрецедентною політичною заявою, "яка говорить про те, що Юлія Володимирівна будь-яким способом намагається привернути увагу до своїх дій і довести, що дії уряду є такими, котрі суспільство повинне сприймати як єдино правильні".

Богатирьова відзначила, що "парламент був доведений до точки кипіння саме урядом", повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Читайте також:

ТИМОШЕНКО ЗВИНУВАТИЛА ЛИТВИНА В "САБОТАЖІ" І СТВОРЮЄ БІЛЬШІСТЬ

ЮЩЕНКО ХОЧЕ БІЛЬШІСТЬ ДО 1 ВЕРЕСНЯ



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування