Безсмертний переробив "шпаківню" на "пентхаус" і не навчив депутатів ставити намети

П'ятниця, 1 липня 2005, 11:30
Віце-прем'єр з адміністративно-територіальної реформи Роман Безсмертний досі виплачує кредит за квартиру площею 600 квадратних метрів, яку нещодавно купив.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті "Факти" у п'ятницю.

"Думаю, мій пентхаус найскромніший з існуючих у столиці: мало того, що він один з перших, так ще і зроблений практично "кустарним" способом", сказав він, додавши, що "такий метраж тільки здається великим, адже я сільський хлопець - мені потрібен розмах і простір, а не "шпаківні".

На питання, чи залишилася в нього депутатська квартира, Безсмертний відповів, що він її продав, оскільки "потрібно було віддавати борги за пентхаус".

"Та квартира, крім того, що була дуже маленькою, ще і знаходилася досить далеко від центру. Було незручно їздити на роботу, де проводжу фактично все своє життя. Тому ми з родиною вирішили: потрібна інша квартира. Так що ніякого "криміналу", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чим Безсмертний займається у вільний від роботи час, віце-прем'єр сказав: "Коли мене вже дуже дістають у Кабміні, я підходжу до своїх численних квіткових вазонів і починаю в них копатися".

"У мене є спеціальні мініатюрні грабельки і совочки. Але набагато більше мені подобається орудувати справжніми граблями", - додав він.

На прохання журналіста розповісти найкурйознішу ситуацію, пов'язану з подіями помаранчевої революції, Безсмертний згадав, як "Володимир Філенко (депутат, член фракції "Наша Україна") забиває цвях для першого намету на Майдані".

"Треба було поставити ще близько ста наметів, і було помітно, наскільки він не вміє цього робити! У мене стискалося серце від такого видовища", - відзначив він.

Крім того, Безсмертний поділився спогадами про те, як зустрів у натовпі нинішнього радника президента Віктора Ющенка, директора Інституту проблем національної безпеки Володимира Горбуліна.

"Він був у туфлях на тонкій підошві, а холод-то вже сильний. Потім звернув увагу, що всі депутати в таких же "літніх" туфлях і дуже мерзнуть. Тільки я один, розуміючи, що протистояння на Майдані затягнеться надовго, надяг теплі черевики і спортивний костюм", - сказав він.

За словами Безсмертного, під час помаранчевої революції він "в усьому помічав саме свої недоробки: думав, це я не навчив, як варто ставити намети, не попередив, щоб надягали зимове взуття..."

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування