Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДУСя розповість, скільки коштує реконструкція на Банковій?

П'ятниця, 24 червня 2005, 12:04
Верховна Рада України в п'ятницю підтримала запит депутата Володимира Сівковича до генпрокурора про недоцільність включення до складу експертно-медичної комісії зі справи про отруєння Віктора Ющенка лікаря Миколи Корпана.

Такий запит зачитав віце-спікер Адам Мартинюк у п'ятницю на ранковому засіданні, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

У свою чергу депутат Юрій Соломатін звернувся до Литвина, генпрокурора й голови тимчасової слідчої комісії парламенту з питань розслідування обставин отруєння кандидата на пост президента Віктора Ющенка щодо перевірки об'єктивності повідомлення в інтернеті про причетність Бориса Березовського й Давида Жванії до спланованої спецоперації з отруєння Ющенка.

Депутат фракції СДПУ(о) Ігор Шурма звернувся із запитом до спікера Ливтина, у якому просить надати офіційну інформацію про подачу заяв на відпустки й нарахування відповідних виплат депутатам, які суміщають депутатську діяльність із роботою в органах державної влади й місцевого самоврядування.

Крім того, депутати підтримали запит Володимира Зайця до голови Держуправління справами щодо обсягів і джерел фінансування заходів, пов'язаних з реконструкцією пішохідної зони по вулиці Банковій.

Парламент також підтримав запит депутатів до голови Київської міської державної адміністрації щодо необґрунтованого підвищення вартості проїзду.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування