Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин не вірить "розмовам" Семенюк і заплутався з "Криворіжсталлю"

Понеділок, 13 червня 2005, 16:34
Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що голова Фонду держмайна Валентина Семенюк не повинна ставити в залежність складення з себе депутатського мандата від того, як парламент визначиться щодо законопроекту "Про Фонд держмайна України".

Про це він повідомив у понеділок на прес-конференції, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ

Як відомо, раніше Семенюк заявляла, що складе з себе депутатські повноваження лише після того, як депутати підтримають її законопроект. Литвин нагадав, що цей документ було прийнято у першому читанні.

"Я не був присутній при тих обмінах пропозицій, що звучали при розгляді цього законопроекту... Я тільки чув звернення після того, як проголосували депутати, до Семенюк, щоб вона виконала свої зобов'язання", сказав він.

Литвин вважає, що в даному випадку "звучать політичні розмови" і єдиним правовим рішенням проблеми у складенні депутатських повноважень залишається судове рішення.

Коментуючи справу реприватизації "Криворіжсталі", Литвин сказав, що він "заплутався в заявах, які взаємно виключають одна одну", підкресливши, що він очікує, що в цьому питанні буде "логічно проведена правова лінія".

Відповідаючи на питання журналістів щодо того, в якій якості буде брати участь у виборах очолювана ним Народна партія - у коаліції або окремо – Литвин підкреслив, що "це - питання діалогу".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування