Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛУЦЕНКО ШУКАТИМЕ КІВАЛОВА, БІЛОКОНЯ, ЩЕРБАНЯ Й БОДЕЛАНА В РОСІЇ

Середа, 4 травня 2005, 14:36
МВС України готує звернення до МВС Росії про встановлення місцезнаходження й громадянства Сергія Ківалова, Миколи Білоконя, Володимира Щербаня й Руслана Боделана.

Як повідомило джерело "Української правди" у МВС України, такий запит готує українське відділення Інтерполу й він може бути направлений у будь-який момент.

На питання, по якій справі проходить екс-міністр МВС Білоконь, джерело сказало, що "його прізвище згадувалося в багатьох кримінальних справах".

Крім того, як відомо, екс-глава ЦВК Ківалов проходить у справі відчуження частини майна Одеської юракадемії, яку він дотепер очолює.

Екс-мер Одеси Боделан підозрюється в зловживанні владою або службовим становищем.

Його обвинувачують у тому, що він навмисно в інтересах третіх осіб, всупереч вимогам рішення виконкому Одеської міськради уклав договір з ТОВ "Біла акація" про передачу в тимчасове користування земельних ділянок комунальної власності для встановлення спеціальних конструкцій реклами.

Екс-губернатора Сумщини Щербаня підозрюють у нецільовому використанні бюджетних коштів, перешкоджанні законній діяльності акціонерних товариств Сумської області, перевищенні повноважень, що виражалося у вимозі передачі прав на майно і акції акціонерних товариств безкоштовно або за заниженими цінами.

Відомо, що Боделан ховається в Москві у госпіталі Міноборони, Ківалов не прийшов на допит, оскільки також перебуває на лікуванні. Про місцезнаходження Білоконя останнім часом не повідомлялося. Щербань оголошений у розшук.

Українська правда

Проти Боделана завели кримінальну справу. Щербаня оголосили в розшук

Боделан послідував прикладу Бакая - він лікується в Москві

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування