Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Парижі Тимошенко матиме приватну вечерю з невідомим

П'ятниця, 27 травня 2005, 10:06
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко планує здійснити низку зарубіжних візитів.

3 червня вона має відвідати Грузію, де візьме участь у засіданні ради керівників урядів СНД, де планує зустрітися з президентом Грузії Михайлом Саакашвiлi. Там же плануються двосторонні зустрічі з головами урядів країн СНД.

10 червня Юлія Тимошенко поїде до Польщі на зустріч прем'єрів країн "Вишеградської четвірки".

З 12 по 14 червня прем'єр відвідає з робочим візитом Францію.

За даними сайту Об'єднання французів українського походження "Україна-Європа", з аеропорту "Орлі" Юлія Тимошенко вирушить одразу до міста Орлеана на двогодинну оглядову екскурсію.

Після чого заплановане відвідання містечка Санліса, в якому королева Франції Анна, донька князя Ярослава Мудрого, заснувала монастир. На території місцевої гімназії в присутності високої гості з України буде відкритий новий пам'ятник "Анні Київській", як написано на постаменті.

З Санлісу делегація поїде в Париж. Юлія Тимошенко зупиниться в готелі "Брістоль" і цього ж вечора матиме приватну вечерю. З ким – невідомо.

Наступного дня прем'єр поснідає з головою Сенату Крістіаном Понселе. Далі – двогодинне відвідування авіасалону в Ле-Бурже, під час якого запланована розмова з президентом Франції Жаком Шираком. "Однак на цю годину зустріч ще не підтверджена", передає Радіо Свобода.

Запланований обід Юлії Тимошенко з Жаном-П'єром Раффареном. Цього ж дня вона відвідає колоквіум в Сенаті, присвячений Україні. Як повідомляє сайт цієї законодавчої палати, пані Тимошенко викладе свою програму і підіб'є перші підсумки своєї діяльності на посаді прем'єра.

На понеділок, 13 червня, заплановані зустрічі з українською громадою в Святоволодимирському соборі та прямий ефір на першому телеканалі TF1.

Третій день візиту Юлії Тимошенко присвячений переговорам з президентами великих французьких компаній, зокрема з керівниками "Газ де Франс" та "Електрісіте де Франс", а також переговорам з міністром закордонних справ Франції Домініком де Вільпеном і головою ще однієї палати парламенту – Національної Асамблеї – Жаном-Луї Дебре.

Увечері Юлія Тимошенко візьме участь у конференції в паризькому Інституті політичних студій, а завершить свій візит коктейлем для журналістів у посольстві України.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування