Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВС Росії має спитати Червоненка про Бакая. Наші тут ні до чого

Четвер, 26 травня 2005, 12:14
Заступник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль не бачить порушення закону в діях міністра транспорту Євгена Червоненка, який днями зустрівся у Москві з розшукуваним екс-керівником Держуправління справами Ігорем Бакаєм.

"Якби я зустрівся з ним і не повідомив відповідні російські органи про його місцеперебування, то я б ніс кримінальну відповідальність. А в нього це чисто моральний аспект", - сказав Москаль в коментарі "Українській правді".

"Він мені не підпорядкований, до нього має право звертатися президент чи прем'єр-міністр. МВС не уповноважувало його проводити якісь переговори з Бакаєм, спитайте може його генпрокуратура просила, проте мене бере великий сумнів" – зазначив він.

"В мене інше питання, якщо Бакая так легко знаходять наші міністри, то чому його не можуть знайти російські правохоронці. Тепер справа російських правоохоронних органів спитати Червоненка, де він бачив Бакая. Ми не ведемо оперативно-розшукову діяльність на території Росії", - додав заступник міністра.

Москаль також висловив здивування, чому Шуфрич і Черномирдін кажуть, що Бакай громадянин Росії. "Може б російська сторона спитала свого посла, звідки він про це знає, ми ж його не змушували про це повідомляти ЗМІ", - зауважив він.

Українська правда

ЧЕРВОНЕНКО ЗУСТРІВСЯ У МОСКВІ З БАКАЄМ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування