Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко арештувала свої скарги на політреформу в сейфі Турчинова

Вівторок, 17 травня 2005, 13:13
Нардеп Степан Хмара сумнівається, що Юлія Тимошенко передасть до Конституційного суду підписи депутатів про перевірку голосування законопроекту конституційної реформи.

Таку думку він висловив в інтерв’ю газеті "День" у вівторок.

"Я, чесно кажучи, навіть не знаю, чому прем’єр Юлія Тимошенко наклала арешт на подання до Конституційного суду, під яким вже зібрано 61 депутатський підпис", - сказав депутат.

На питання, що значить "наклала арешт", Хмара уточнив: Сховала в сейф... Олександра Турчинова".

Він також зазначив, що ці свої дії Тимошенко нічим не пояснювала. На заперечення, що Тимошенко нещодавно в черговий раз заявила, що вважає конституційну реформу недоречною, Хмара відповів: "Кращим доказом щирості її слів була б передача підписів до Конституційного суду".

Коментуючи заяву Олександра Мороза про те, що соціалісти не допустять порушення домовленостей по конституційній реформі, Хмара сказав, що впевнений в тому, що Мороз "виконує певне замовлення".

Хмара також заявив, що угода з Морозом взагалі "була великою помилкою", тому що в перемогу "ніякого внеску він не зробив".

"Мороз поводиться не як член команди, — він хоче бути нібито і при владі, і в опозиції," - вважає Хмара.

Хмара також розкритикував кадрову політику при формуванні партії Ющенка "Народний союз Наша Україна". Він назвав помилкою будівничих "Народного союзу Наша Україна", "введення в керівництво партії, почесним головою якої є президент, людей із підмоченою репутацією".

Також він назвав помилкою залучення в партію і фракцію Тимошенко представників бізнесу.

"Але це погана практика. Це величезна помилка насамперед пані Тимошенко. Я хотів би, щоб на цьому вона зупинилася, хоча… Я не бачу розуміння цих помилок. Очевидно, ті, хто обрав цей курс, справді вважають це здоровим прагматизмом", - сказав депутат.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування