Партія Ющенка зробила охоронців винними у скандалі з журналістами

Субота, 14 травня 2005, 17:04
Журналістів, які не змогли відразу потрапити на установчу конференцію Луганської обласної організації "Народний союз Наша Україна", пустили до зали.

Про це повідомляє прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна".

Як йдеться в повідомленні, "незначний інцидент, пов’язаний з відсутністю акредитації кількох ЗМІ на установчу конференцію обласного осередку НСНУ в Луганську, було вичерпано ще до початку роботи форуму".

Журналістів, які не змогли відразу потрапити на конференцію, після втручання голови оргкомітету Андрія Нєдовєсова пустили до зали, і вони були присутніми на партійному зібранні.

Як повідомив Нєдовєсов, оргкомітет заздалегідь розіслав мас-медіа прес-релізи та акредитував 29 засобів масової інформації. За його словами, непорозуміння сталося через те, що охоронці неправильно зрозуміли вказівку пропускати всіх журналістів.

Прес-служба НСНУ також повідомила, що інцидент у Луганську буде вивчено та зроблено відповідні оргвисновки.

Як наголошується у повідомленні, партія "Народний Союз Наша Україна" завжди була, є і буде відкрита для спілкування з пресою, оскільки відкритість і прозорість належать до основних принципів її діяльності.

В суботу в приміщенні Луганського драматичного театру відбулась установча конференція обласної організації партії "Народний Союз Наша Україна".

На заході були присутні 412 делегатів і 195 запрошених. Головою організації було обрано в.о. заступника голови облдержадміністрації Андрія Нєдовєсова.

В роботі конференції взяли участь члени президії Ради партії Віктор Тополов і Микола Катеринчук, а також голова Луганської обласної державної адміністрації Олексій Данілов.

Читайте також:

На Луганській конференції партії Ющенка відбувся скандал

Партія Ющенка зустріла журналістів спецназом


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування