Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступнику Луценка жаль, що Шуфрич не поплив з бомжами по Дніпру

Вівторок, 26 квітня 2005, 11:41
Заступник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль закликає народного депутата Нестора Шуфрича відвідати Полтавське управління МВС та дати пояснення щодо отримання мільйонних зисків з незаконної експлуатації газової свердловини.

Про це він сказав в коментарі "Українській правді".

"Нехай піде у Полтавське УМВС і розкаже там, як заробили мільйони доларів на незаконній експлуатації свердловини", - порадив Москаль.

Щодо обвинувачень Шуфрича на свою адресу у переправі бомжів, то Москаль висловивив "жаль, що Шуфрича не виявилося на тій баржі, яка пливла з бомжами по Дніпру".

"Більше коментувати я нічого не хочу", - додав він.

Як відомо, після виклику Шуфрича до МВС, нардеп заявив, що таким чином з ним хочуть звести рахунки за його вимогу про відставку міністра Луценка та його заступника Москаля.

Шуфрич не виключив, що зустрінеться із Луценком і Москалем, але з інших питань. З першим, народний депутат України хотів би поговорити про працівників МВС, які погрожують киянам терактом, а саме підривом київської ГЕС.

"З другим - про декількох десятків зниклих громадян України, що без певного місця проживання, яких Москаль у звичному для себе стилі, працюючи головою УМВС у Дніпропетровській області, "вислужуючись" перед Кучмою, як зараз перед Ющенком, на передодні саміту із Кваснєвським, відправив на баржі із Дніпропетровська у Запоріжжя, і куди доплили далеко не всі", - зазначив Шуфрич.

Шуфрича викликано до МВС для надання пояснень отримання дозволу 21 жовтня 2003 року в міністерстві екології та природних ресурсів України без проведення конкурсу для отримання ліцензії ЗАТ "Нафтогазвидобування" на користування ділянкою надр Семеренківського газоконденсатного родовища і його експлуатації.

Читайте також:

Шуфрич назвав Луценка клоуном

ЛУЦЕНКО ВИКЛИКАЄ НА ДОПИТ ШУФРИЧА В ПОЛТАВУ І БОДЕЛАНА. Засуха розповів, Щербань зник


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування