Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко підсилила своїх піарників

Вівторок, 19 квітня 2005, 11:24
У команді Юлії Тимошенко останнім часом підсилюється блок фахівців, які професійно займаються виборчими кампаніями, вважає аналітик компанії "Статскій Совєтнік" Максим Полихаєв.

За його словами, "поява в команді прем'єра, відомої твердим селективним відбором, нового радника з питань промислової політики Олександра Ковтуненка, свідчить про те, що Юлія Володимирівна серйозно приступилася до проекту "Вибори-2006".

"36-літній Олександр Ковтуненко починав публічну кар'єру як організатор масових заходів Народного Руху України в 1989-1990 роках. У дев'яності він зайнявся бізнесом і через пару років його компанія "KAS" досягла досить значних успіхів у підтримці популярних українських торговельних марок. Зокрема, "Прими", відзначив Полихаєв.

За його словами, "у політику Ковтуненко повернувся непомітно, але ефективно. Він став генеральним розробником технології створення проекту, який складався з майже несумісних політичних суб'єктів, що одержав в 2001 році назву "Наша Україна".

"Ковтуненко також є й автором політичного проекту - "Молодіжна партія України", лідер якої - нинішній міністр у справах молоді й спорту Юрій Павленко починав свою кар'єру в його фірмі "KAS", відзначив Полихаєв.

"Новості-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування