Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

АРЕШТОВАНО 100% АКЦІЙ "ДИНАМО". СУРКІС РАДІВ НЕ ДОВГО

Середа, 9 березня 2005, 16:16
Печерський суд заарештував 100% акцій ЗАТ "ФК "Динамо" Київ".

Таке рішення ухвалив у середу Печерський суд Києва, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-реліз "Пасифик Інтернешнл Спорт Клабз Лімітед".

Як відзначається в прес-релізі, з метою попередження будь-яких дій, через які власники акцій і ТОВ "Реєстр" могли б уникнути відповідальності, суд у середу також заборонив проводити загальні збори акціонерів ЗАТ, вирішувати будь-які питання про зміну реєстратора ЗАТ і вносити зміни в установчі документи закритого акціонерного товариства.

Крім того, суд зобов'язав ТОВ "Реєстр" і ряд державних органів надати всю інформацію й документи, що стосуються продажу акцій ЗАТ Ігореві Суркісу (президент футбольного клубу) і іншим.

У цей же день той же суд відмінив рішення про арешт 98,71% акцій ФК "Динамо".

Рішенням суду було відмінено постанову від 21 лютого, у якій йшлося про арешт акцій "Динамо" як запобіжний захід. Дане рішення суду керувалося тим, що компанія "Пасифик Інтернешнл Спорт Клабз Лімітед" не подала позовну заяву в установлений термін, 10 днів.

Сторона відповідача "Динамо" мотивувала ненадання реєстру тим, що не отримувала офіційних документів, а дізналася про процес із преси.

Рішення суду підлягає оскарженню в термін у 15 днів в апеляційному суді.

Адвокат "Пасифик Інтернешнл Спорт Клабз Лімітед" Маркіян Ключковський, син депутата-"нашоукраїнця" Юрія Ключковського, відмовився давати коментарі після закінчення засідання, пообіцявши пізніше поширити прес-реліз з позицією компанії.

Відповідачі від "Динамо" швидко залишили приміщення суду. Їх інтереси представляли Юрій Рамазанов та нардеп Михайло Добкін.

Посеред суду відповідачі Ігор Суркіс та Валерій Згурський заявили про відвід судді.

"Українська правда"

Читайте також:

ГРИГОРИШИН ДОТРИМАВ СЛОВО І ВІДБИРАЄ "ДИНАМО" У СУРКІСА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: