Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Березовський прогнозує перемогу Януковича і Медведчука

Четвер, 31 березня 2005, 23:59
Екс-олігарх Борис Березовський вважає, що на парламентських виборах-2006 опозиція може взяти реванш, тому що нова влада в Україні нерішуча.

"У сьогоднішній українській владі є люди, які бояться Путіна й не соромляться це показувати. Це погано для України, для її влади, яка не може прийняти ніякого рішення ні в питаннях економіки, ні реальної політики", - сказав Березовський в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"До виборів залишилося недовго, і якщо влада й далі буде поводитися нерішуче, непослідовно, то опозиція зможе взяти реванш", - додав він.

Березовський сказав, що робить такі висновки "з відкритих джерел, хоча в мене багато друзів в Україні".

"Я не знаю, що можна говорити певне про владу, у якій президент відкрито говорить про те, що хоче помирити прем'єр-міністра з керівником РНБО", - сказав він.

"Я бачу, що влада в повному роздраї зараз, але ж незабаром вибори, і замість того, щоб розчистити "авгієві стайні", влада зайнялася внутрішніми проблемами, своїми повноваженнями й так далі", - додав Березовський.

"Зараз все дуже серйозно. Влада своїми обіцянками створила систему очікування людям. І влада має дуже короткий час, щоб ці очікування задовольнити. Є речі, які влада обіцяла, і які не виконує", - сказав Березовський.

Він пояснив, що має на увазі справу Гонгадзе. "Мені здається, що нинішня влада не зацікавлена в розкритті справи Гонгадзе. Лубківський (заступник держсекретаря) учора заявив, що президент хоче поставити крапку у "справі Гонгадзе", зверніть увагу на цю заяву. Та яка крапка, там до коми ще не дійшло...".

Березовський також сказав, що на прикладі України Путін хоче показати Росії, "що нічого доброго в демократії немає".

На питання стосовно останніх заяв Мельниченка, Березовський сказав, що "тепер зрозуміло, що він несамостійна людина".

На питання, чи записував Мельниченко розмови Кучми один, Березовський сказав: "Моє особисте враження, що він був не один. Коли він змушений був виїхати, він сказав: "Мене кинули".

"Його обдурили люди, які допомагали йому організовувати записи. Хоча особисто він на тему спільників і помічників зі мною не говорив", - додав Березовський.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування