Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов хоче побільше Суркісів і поки не йде в парламент

Понеділок, 28 березня 2005, 14:57
Донецький олігарх і президент клубу "Шахтар" Ринат Ахметов виступив на підтримку братів Суркісів.

"Таких людей як брати Суркіси, має бути більше. Вони внесли вагомий внесок у розвиток українського футболу й ФК "Динамо". Якби сьогодні з'явилося таких ентузіастів як Григорій і Ігор Суркіси — п'ять, вісім, то український чемпіонат піднявся б на новий якісний рівень", - сказав Ахметов в інтерв'ю, розміщеному на офіційному сайті футбольного клубу "Шахтар".

Він також додав, що, на його думку, суд має розв'язати конфлікт навколо ФК "Динамо".

Ахметов прокоментував ситуацію навколо сумісництва Олегом Блохіним повноважень депутата із тренерством: "Вердикт у справі Олега Блохіна, як ви знаєте, було оголошено — Блохін має право суміщати посади — працювати в парламенті й очолювати національну збірну".

"Якби переді мною став вибір — працювати в парламенті або очолювати футбольний клуб, я б не задумався ні на секунду, я б залишив роботу в парламенті й займався розвитком клубу", - сказав він.

На питання, чи не збирається Ахметов балотуватися в парламент в 2006 році, він відповів, що для нього футбол - це не засіб для досягнення політичних цілей.

"Я завжди говорив, що проти поєднання бізнесу й політики. Людина має займатися одним — або бізнесом, або політикою. Сьогодні я в бізнесі й у футболі", - сказав він.

На питання, чи не вплине ситуація навколо "Криворіжсталі" на придбання висококласного футболіста, він відповів:

"Ні. Скажу, що ФК "Шахтар" іде вперед, і буде переборювати всі перешкоди, які будуть на шляху. Ми будемо підсилювати гру команди. Сподіваюся, що наші вболівальники вірять у наші амбіційні цілі, і ніякі конфлікти на це не вплинуть".

"Українська правда"

Читайте також:

СУД ДОЗВОЛИВ БЛОХІНУ БУТИ СУМІСНИКОМ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування