Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз майже домовився з Ющенком, але тут "прилетіла" Юля

Четвер, 3 лютого 2005, 16:51
Голосування кандидатури прем'єр-міністра перенесли через переговори між Тимошенко й лідером СПУ Олександром Морозом щодо кандидатур керівників силових відомств, які зараз проходять.

Про це Українським Новинам повідомило джерело в керівництві СПУ.

"З нами проблем не було... Але тут прилетіла Юля - і почалося. Вся справа в силовиках", - сказав співрозмовник агентства.

Він ствердно відповів на запитання, чи наполягає Тимошенко на призначенні депутата Ради Олександра Турчинова міністром внутрішніх справ.

За словами джерела УНІАН, іде дискусія щодо можливого призначення на цю посаду від СПУ – Юрія Луценка, а від БЮТ – Олександра Турчинова.

Джерело не повідомило інших деталей переговорів, але сказало, що вони тривають.

За словами депутата Юрія Павленка, Ющенко і Мороз також продовжують узгодження претендентів на посади в майбутньому Кабміні та в облдержадміністраціях.

У свою чергу, депутат із фракції СПУ Микола Рудьковський зазначив, що соціалісти готові підтримати кандидатуру Юлії Тимошенко на пост прем'єр-міністра.

Однак у цьому випадку вони хочуть мати вплив в уряді.

Як відомо, СПУ претендує на одну шосту частину керівних посад в органах влади всіх рівнів.

Раніше член політради СПУ, депутат Ради Микола Рудьковский сказав, що партія претендує на посади міністра фінансів, міністра палива й енергетики, міністра внутрішніх справ при формуванні Кабінету Міністрів на чолі з Юлією Тимошенко.

3 лютого Верховна Рада на прохання Ющенка перенесла на 4 лютого розгляд питання про надання згоди на призначення Тимошенко прем'єр-міністром.

Читайте також:

ТИМОШЕНКО НЕ СТАЛА ПРЕМ'ЄРОМ У ЧЕТВЕР. ЧЕРЕЗ МОРОЗА

Луценко може забрати МВС замість Турчинова


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування