Тимошенко дали прем’єрство взамін на її політичний проект

Середа, 26 січня 2005, 13:02
Народний депутат Тарас Стецьків висловив припущення, що призначення Юлії Тимошенко на посаду прем'єр-міністра відбулося взамін на її згоду не робити власний політичний проект.

Про це повідомляє сайт "Нашої України"
з посиланням на сайт "Контекст-медіа".

"Ситуація після призначення Юлії Тимошенко на посаду прем'єр-міністра дійсно помінялася, оскільки реально ще за день до того була інша ситуація. Я думаю, що ситуація змінилася з точки партійного будівництва. Це проявилося в тому, що призначення Тимошенко відбулося взамін на її згоду не робити власний політичний проект", - сказав Стецьків.

Він висловив припущення, що на парламентських виборах 2006 року може бути висунутий єдиний список у формі коаліції "Нашої України" і БЮТ.

"Мова швидше за все не йде про єдину партію, а про те, що суспільству 2006 року буде запропоновано єдиний список коаліції з партій, які зараз входять в "НУ" і партій, які входять в БЮТ. Яка там буде конфігурація, хто буде лідером блоку - це зараз складно сказати", - зазначив Стецьків.

Він підкреслив, що вірогідність створення пропрезидентської партії сьогодні стала меншою, хоча потреба в ній сьогодні ще не відпала.

"Є так само й інший варіант. Якщо НРУ входить в коаліцію, то це означає, що УНП і БЮТ мусять йти окремо, бо Юрій Костенко заявив, що він не увійде в єдину партію. А тоді НРУ, ПРП-НУ і ряд інших партій об'єднуються в одну велику партію. Поки що виглядає так", - припускає депутат.

Він також зазначив, що підписи під Декларацією про створення народної партії "Наша Україна" реально ще нічого не означають.

"Всі підписуються під декларацією про створення єдиної партії. Всі визнають, що її створювати треба, однак це ще нічого не означає", - сказав Стецьків.

Це вже щонайменше друга критична заява від лідерів "Нашої України" щодо Юлії Тимошенко. У вівторок сайт "Нашої України" розповсюдив різку заяву Романа Безсмертного, який заявив, що не проголосує за внесену президентом Ющенком на посаду прем’єра кандидатуру Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: