Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Частина депутатів Януковича хотіла поскандалити на інавгурації Ющенка. Але передумала

Четвер, 20 січня 2005, 11:19
Фракція "Регіони України" не вдаватиметься до ексцесів під час інавгурації в парламенті Віктора Ющенка.

"У нас на фракції були різні думки. Я переконував колег, що ті, хто проголосував за Ющенка – це теж частина народу, які висловили свій вибір, і ми повинні їх поважати", - сказав член "Регіонів України" Валерій Коновалюк.

"В цілому ми прийняли остаточне рішення і не уподібнюватимемося тим, хто проігнорував інавгурацію президента в 1999 році", - додав він.

"Ми можемо не погодитися з окремими етапами виборів і суду, але ми поважаємо Україну як державу", - сказав Коновалюк.

Він також повідомив, що "Регіони України" переходять у опозицію і не братимуть участь у формуванні уряду і голосуванні за прем'єра.

Коновалюк також сказав, що вважає "несуттєвим" перерозподіл парламентських портфелів, оскільки до нових виборів залишилося "небагато часу".

Коментуючи поступовий вихід частини депутатів з "Регіонів України", Коновалюк сказав: "Це наш іспит, випробування, щоб біля нас залишилися лише міцні люди".

"Не встиг наш корабель дати крен і з’явитися ознаки катастрофи, як стали залишати наш корабель. Ви самі знаєте, хто так робить...", - зазначив Коновалюк, натякаючи на пацюків.

"Це мені нагадує російську приказку: було три сини – двоє розумних, а третій -... Є межа, яку не можна переходити", - сказав Коновалюк.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування