У Верховній Раді, можливо, з'явиться нова фракція "без фокусів"

Вівторок, 10 грудня 2002, 11:07
Не виключено, що у Верховній Раді України в середу буде оголошено про створення об'єднання позафракційних депутатів, повідомив в інтерв'ю журналістам у вівторок позафракційний депутат Володимир Сивкович.

За його словами, на сьогоднішній момент проводяться консультації з декількома депутатами і, за попередніми даними, уже 14 парламентаріїв дали згоду ввійти в це об'єднання.

За словами Сивковича, для формалізації такого об'єднання спікер парламенту має оголосити про його створення і зачитати список депутатів, що увійшли до нього.

Позафракційний депутат Олег Беспалов, коментуючи створення такого об'єднання, підкреслив, що його перспективи дуже великі. У той же час, він додав, що "ідеологічні розбіжності теж дуже серйозні"

За його словами, йдеться про створення об'єднання "навколо економічної прагматичної ідеї", але, водночас, люди з різними політичними переконаннями підходять до реалізації цієї ідеї по-різному.

Беспалов не назвав депутатів, що погодилися увійти до нового об'єднання, додавши лише, що "у залі є незадоволені люди, що хотіли б приймати нормальні економічні закони", прийняття яких зараз блокується.

За словами депутата, об'єднанню не вдасться уникнути політичного забарвлення, разом з тим воно буде "стабільним, таким, що не шокує. Жодних фокусів у плані радикалізму не буде точно".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування