Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко – небажаний гість у ТРК "Київ"

Понеділок, 4 листопада 2002, 17:17
Автор телевізійної програми "Киянин" Роман Лавров та режисер Ірен Грис припинили випускати програму через цензуру на запрошення учасників з боку директора телерадіокомпанії "Київ" Валерія Ткачука, повідомляє Громадське радіо з посиланням на агентство "Українські новини".

"Таке нелегке для авторів циклу рішення (про припинення програми) було прийнято тому, що на ТРК "Київ", по суті, введена цензура на запрошення в програму героїв, що розділені на бажаних і небажаних осіб", - заявляють працівники каналу.

Лавров і Грис заявили, що керівництво каналу визначило список небажаних гостей програми, до якого увійшли депутат Верховної Ради від блоку партій "Наша Україна", який очолює комітет з питань свободи слова й інформації, Микола Томенко, депутат ВР Василь Онопенко, заступник голови Товариства охорони пам'яток історії й архітектури Лариса Скорик.

За даними Лаврова і Грис, усього в складеному керівництвом каналу списку небажаних гостей студії близько 12 осіб.

У зв'язку з таким ставленням керівництва каналу до відбору гостей програми Лавров і Грис обвинувачують директора "Київ" Ткачука в тиску на не згодних із ним співробітників телерадіокомпанії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування