Янукович залишився задоволений зустріччю з людьми Ющенка

Середа, 20 листопада 2002, 15:49
Кандидат на посаду прем'єр-міністра України Віктор Янукович вважає реальними свої шанси бути обраним у четвер. Таку думку він висловив після зустрічі з фракцією "Наша Україна" у середу, підкресливши, що задоволений проведеною зустріччю.

Разом з тим, Янукович зазначив, що робота з фракцією буде ще
продовжуватися у середу і четвер.

Говорячи про раніше проведені зустрічі, кандидат підкреслив, що всі зустрічі були конструктивними, і їх учасники наблизилися до спільного рішення. Разом з тим, він не назвав фракції, які відмовили йому у підтримці, додавши, що "є подвійні стандарти: кажуть одне, а думають інше".

Янукович повідомив, що у ході зустрічі з "Нашою Україною" (нараховує 110 депутатів і не входить до парламентської більшості) не обговорювалися кадрові питання, мова йшла тільки про концептуальні підходи співпраці уряду і парламенту, про формат парламентської коаліції.

Відповідаючи на питання про можливість створення коаліції разом з "Нашою Україною", кандидат підкреслив необхідність вести діалог і "об'єднуватися заради нашої країни".

На питання, чи можливо підписання коаліційної угоди з фракцією "Наша Україна", Янукович відповів, що над такою угодою зараз ведеться робота. Він висловив думку, що реальною є конфігурація створення більшості з участю "Нашої України" "за певних умов".

Для позитивного голосування по кандидатурі на посаду прем'єра необхідно не менше 226 голосів. До парламентської більшості входить 232 депутата.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування