Ющенко поки вирішив не звільняти Кінаха

Середа, 13 листопада 2002, 16:49
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко дає зрозуміти, що очолювана ним фракція поки не буде ініціювати відставку уряду Кінаха. "Навіщо ініціювати, коли в парламенті немає більшості (створеної на демократичних засадах)?", - відзначив Ющенко в понеділок в інтерв'ю журналістам.

"Питання відставки або невідставки прем'єра - це пусте", - сказав він. На думку Ющенка, в нинішній ситуації не важливо, хто прем'єр, тому що він все одно перебуває "під клановим впливом". "Якщо дискусія йде про персоналії, то тільки про чергового намісника адміністрації президента і не більше", - сказав він.

"Для нас головне - не втратити час і не дискутувати щодо прем'єра, а дати відповідь на питання - як створити справжню демократичну більшість", - додав Ющенко.

Він також дав зрозуміти, що "Наша Україна" не буде вести переговори з окремими фракціями "дев'ятки" про голосування за якусь із кандидатур (Кінах, Азаров, Янукович, Дубина). Зі слів Ющенка, вони не поступляться принципами (формування демократичної більшості на базі "Нашої України") в обмін на портфелі.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування