На Григоришина готується замах в СІЗО?

Неділя, 13 жовтня 2002, 21:00
Дружина Костянтина Григоришина Оксана, громадянка Росії звернулася з листом до надзвичайного та повноважного посла Російської Федерації в Україні Віктора Чорномирдіна, повідомляє прес-служба Костянтина Григоришина.

У листі стверджується, що протягом декількох днів за бізнесменом велося зовнішнє спостереження особами у цивільному на автомобілях з приватними номерами. Дружина Григоришина повідомляє, що стурбована тим, що у Подольському слідчому ізоляторі Києва може бути вчинено замах на її чоловіка.

Також прес-служба бізнесмена повідомляє, що, під час затримання Григоришина та нападу на автомобіль Сівковича були присутні співробітники ФК "Динамо-Київ". Про це заявив "один з охоронців народного депутата Володимира Сівковича, старшого сержанта міліції".

За даними охоронця, незадовго до затримання біля ресторану "Егоїст" з’явилися автомашини одного з керівників ФК "Динамо-Київ" Олексія Ашкеназі ("Ніссан-Альмера" сірого кольору, державний номер 74664 КН). Охоронець впізнав також цивільних осіб, які здійснювали охорону президента ФК "Динамо-Київ" Ігоря Суркіса (вони прибули на автомобілі "Міцубісі-Паджеро" 00895 КІ).

Читайте також:

Григоришин став жертвою "злочинців та корупціонерів". Медведчука?

ГРИГОРИШИНА ЗАТРИМАЛИ ЗА НЕПОКОРУ МІЛІЦІЇ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування