Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Європейській площі опозиції заборонені не тільки мітинги, але й "зустрічі"

П'ятниця, 11 жовтня 2002, 17:47
Шевченківський місцевий суд Києва заборонив Компартії і Соцпартії проводити масові акції, а народним депутатам від партії "Батьківщина" - зустрічі з депутатами на Європейській площі столиці.

Таке рішення було прийнято на засіданні Шевченківського суду в п'ятницю за поданням Київської міськадміністрації.

Згідно з рішенням суду, народним депутатам Михайлу Павловському, Степану Хмарі, Олександру Турчинову заборонено проведення зустрічей з виборцями на Європейській площі, однак суд зобов'язав Київську міськадміністрацію надати депутатам відповідне приміщення для зустрічі.

Тим самим суд частково задовольнив подання, оскільки міськадміністрація просила повністю заборонити проведення акцій і зустрічей.

Ще під час судового засідання секретар політради Соцпартії України, народний депутат Юрій Луценко повідомив в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна, що якщо суд заборонить проведення акції протесту в центрі Києва 12 жовтня, то акція пройде в форматі зустрічі з народними депутатами.

"У будь-якому випадку акція відбудеться, як мінімум у формі зустрічі з народними депутатами, заборонити яку не в силах навіть цей суд", - відзначив Луценко.

За його словами, на ній будуть присутні лідери Компартії Петро Симоненко, БЮТ Юлія Тимошенко і Соцпартії Олександр Мороз. Рішення про це прийняте на зустрічі трьох лідерів у п'ятницю, зазначив Луценко, що був присутнім на ній. Про участь лідера блоку "Наша Україна" поки не відомо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування