Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМА НЕ ДОПУСТИТЬ ЩЕ ОДНІЄЇ РЕВОЛЮЦІЇ

Субота, 21 вересня 2002, 17:04
Влада України не допустить, щоб країна пережила ще одну революцію, заявив президент Кучма.

"Ми не повинні допустити, щоб Україні довелося пережити ще одну революцію. І ми не допустимо цього, тому що більшість людей хоче стабільності, а не потрясінь", - заявив Кучма, виступаючи в суботу на святкуванні 1000-річчя міста Хотина (Чернівецька область).

Серед основних невирішених проблем України Кучма назвав боротьбу з бідністю, доступну кожному медичну допомогу, пенсійну реформу, можливість одержати якісну освіту незалежно від рівня добробуту батьків. Він відзначив, що за нинішньої динаміки розвитку національної економіки ці проблеми можна вирішити у найближчі рік-два.

Для цього, вважає президент, потрібно, зокрема, налагодити вітчизняне виробництво більшості лік, що значно дешевші за імпортні, як мінімум удвічі підвищити розмір мінімальної пенсії, зарплати вчителів і іншим категоріям працівників.

Головними умовами досягнення цих цілей президент вважає постійне підвищення ефективності влади, підтримку суспільством спрямованих на підвищення рівня життя людей дій влади. Третьою умовою він назвав громадянський спокій, суспільну стабільність, прогнозованість країни.

Президент також покритикував політиків, що намагаються пробитися до влади за будь-яку ціну. Він відзначив, що своїми діями такі діячі порушують громадський мир у суспільстві.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування