МВС знищить і нове наметове містечко 24 вересня?

П'ятниця, 20 вересня 2002, 11:36
Міністерство внутрішніх справ України звернулося до громадян у зв'язку із запланованим на 24 вересня виступом опозиції. МВС закликає співвітчизників "утримуватися від незаконних дій, виявляти поміркованість і не піддаватися на провокації екстремістськи налаштованих осіб", ідеться у заяві, поширеній у п'ятницю.

"Днями керівники окремих партій заявили про намір 24 вересня поточного року провести у Києві акції непокори. У черговий раз ігноруючи відповідне судове рішення про заборону масових заходів у центральній частині столиці, вони збираються блокувати приміщення Верховної Ради України та прилеглу територію", - зазначає Центр громадських зв'язків МВС України.

Міліція також повідомляє, що 16 вересня у Києві "окремі громадяни піддалися на підбурювальні заклики опозиції та дали змогу втягнути себе у протиправні дії, зокрема – порушення громадського порядку, блокування руху транспортних засобів, перешкоджання пересуванню громадян".

У зв'язку з цим МВС наголошує, що органи внутрішніх справ "і надалі будуть діяти суворо в рамках Конституції, законів України, присяги на вірність українському народові". "Міліція гарантує повною мірою забезпечити громадський порядок, безпеку громадян, реалізацію їх конституційних прав та свобод".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування