Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" нікуди не сховається від акцій протесту

Середа, 21 серпня 2002, 18:56
"Наша Україна" за будь-яких умов, у тій чи іншій мірі братиме участь в осінніх акціях протесту, вважає директор Інституту політики, член фракції "Наша Україна" Микола Томенко.

Він обумовив це тенденцією останніх місяців, впродовж яких діюча влада, за його словами, йде на "радикальні, незаконні кроки, щоб мінімізувати вплив опозиції на прийняття тих чи інших рішень". Серед таких кроків влади Томенко назвав відкриття ряду кримінальних справ проти членів фракції "Наша Україна" та інших народних депутатів, активну дискредитацію і можливе звільнення з посади голови Київської міськдержадміністрації Олександра Омельченка, реанімацію "забутих справ", які прямо або опосередковано пов'язані з попередньою діяльністю Віктора Ющенка та Юлії Тимошенко, а також інших політиків.

"Отже об'єктивно другий етап холодної політичної війни між владою та опозицією, яка була розпочата в парламенті під час обрання керівництва Верховної Ради, повинен продовжитись", - наголосив Томенко.

На його думку, проблема полягатиме лише у тому, які остаточні лозунги запропонують учасники акцій протесту і в який спосіб ці заходи будуть здійснюватися. Для Томенка очевидно, що "Наша Україна", як і інші політичні сили, "підтримуватиме акції протесту проти незаконних дій нинішньої влади".

УНІАН

Читайте також:

Опозиція чекає від Ющенка його підпису під вироком Кучмі

Щодо участі в осінніх акціях НРУ визначиться тільки за тиждень до їх початку

Ще трохи й опозиція розвалиться, вважає Табачник

ДРУГИЙ ГРАВЕЦЬ У КОМАНДІ ОПОЗИЦІЇ - КОМУНІСТИ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування