Кінах і його уряд "морально" застаріли?

Понеділок, 1 липня 2002, 20:50
Голова бюджетного комітету парламенту Петро Порошенко переконаний, що уряд Анатолія Кінаха "не відповідає результатам виборів", і йому буде "дуже складно працювати за умов відсутності коаліції".

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам у понеділок у Києві після зустрічі з послом США в Україні Карлосом Паскуалем.

Порошенко зазначив, що під час зустрічі він проінформував Паскуаля про позицію фракції "Наша Україна" щодо звіту уряду з виконання державного бюджету за 2001 рік, бюджетну резолюцію-2003 і можливість внесення до порядку денного нинішньої сесії питання про програму дій Кабінету міністрів. Депутат додав, що його фракція вважає за недоцільне затягування до осені розгляду парламентом останнього питання.

Голова бюджетного комітету також вважає, що треба об'єднати розгляд програми уряду з голосуванням постанови про звіт Кабінету міністрів з держбюджету-2001, а також з голосуванням щодо бюджетної резолюції-2003.

За прогнозом Порошенка, парламент підтримає позицію бюджетного комітету і визнає роботу уряду з виконання держбюджету-2001 незадовільною.

Кажучи про можливий результат розгляду програми дій уряду у Верховній Раді, депутат висловив думку, що в парламенті "існує достатньо голосів" для постановки питання про відповідальність уряду.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування