Кабмін готується до популяризації "кучмізму"

Середа, 26 червня 2002, 11:29
Кабінет міністрів планує на черговому засіданні розглянути послання президента України Леоніда Кучми до Верховної Ради, повідомив у середу в Києві заступник держсекретаря Кабінету міністрів Тимофій Мотренко.

При цьому він зазначив, що окремо засідання з цього питання проводитися не буде. Воно буде розглянуте серед пріоритетних, додав заступник держсекретаря.

Очікується, що чергове засідання уряду відбудеться через два тижні.

Як повідомлялося, Кучма доручив уряду забезпечити у вересні-листопаді нинішнього року вивчення основних положень свого послання до парламенту у вищих, професіонально-технічних і загальноосвітніх учбових закладах.

У посланні глави держави визначені концептуальні принципи стратегії економічного і соціального розвитку України на 2002-2011 роки, спрямованої на реалізацію євроінтеграційного курсу країни.

Кабінету міністрів доручено до 1 серпня забезпечити обговорення задач, які витікають з послань, на розширеному засіданні уряду, колегіях центральних органів виконавчої влади.

До 1 липня повинні бути розроблені методичні і довідкові матеріали на допомогу викладачам суспільних наук, працівникам органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування по роз'ясненню основних положень послань президента, а також виготовлені плакати, буклети й інші пропагандистські матеріали по висвітленню змісту послань.

Уряд спільно з іншими органами виконавчої влади і адміністрацією президента повинні забезпечити видання цих послань масовим тиражем, а також широке їх висвітлення в центральних і місцевих ЗМІ. Мають також бути організовані семінари і брифінги для представників ЗМІ з роз'яснення основних положень послань.

Крім цього віддані доручення провести в жовтні в Ялті міжнародну наукову конференцію з проблем європейської і євроатлантичної інтеграції, а в грудні - наукову конференцію "Становлення середнього класу в Україні - основа побудови демократичної держави і громадянського суспільства".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
13:29
Шмигаль відхилив відрядження Найєма до Берліну напередодні звільнення: стало відомо причину
13:26
фотоЗатримали шпигуна, який здавав дані про військові навчальні заклади і шпиталі у Житомирі та Одесі
13:21
"Альтернатива для Німеччини" тріумфувала на місцевих виборах на сході країни
13:18
Росіяни КАБами вдарили по Харківщині: 1 людина загинула, ще 2 поранені
13:17
Як заощадити електроенергію? Поради від енергетиків
12:57
Китай міг би допомогти "Газпрому" збільшити продажі газу, але не робить цього. Чому?
12:56
"Друга пара очей" для хірургів: вчені розробили барвник, що прилипає до ракових клітин і підсвічує їх
12:48
Прем’єр Баварії вимагає дострокових виборів у Німеччині після поразки коаліції Шольца
12:48
Вночі ЗСУ розбили зенітний ракетний дивізіон С-400 і два С-300 в Криму – Генштаб
12:41
Із ремонту вивели міждержавну лінію електропередачі - "Укренерго"
Усі новини...
Реклама: