Від "Єди" відвалився ще один шматок, а два інших вирішили об'єднається

Четвер, 20 червня 2002, 11:17
На базі фракції "Єдина Україна", можливо, буде створена ще одна фракція - "Народний вибір", повідомив заступник голови партії промисловців і підприємців, член фракції "Єдина Україна" Микола Онищук.

За його словами, створенням цієї фракції займається народний депутат Михайло Гапочка.

Онищук також зазначив, що до фракції "Народний вибір" увійдуть депутати, що представляють Луганську і Дніпропетровську області. За його словами у цій фракції буде, швидше за все, мінімальна кількість депутатів (14).

Онищук, говорячи про фракцію, що формується на основі ПППУ, пообіцяв, що будуть нестандартні рішення, про які буде відомо пізніше.

У той же час член "Єдиної України" Валерій Коновалюк повідомив журналістам, що фракції "Трудова Україна" і Партії промисловців і підприємців України збираються створити єдину фракцію.

За словами Коновалюка, група "Регіони України" прийме рішення про створення своєї фракції у четвер, а у сесійній залі про це буде оголошено, ймовірно, у п'ятницю.

Таким чином, сказав Коновалюк, до блоку фракцій і депутатських груп "Єдина Україна", увійдуть 6 фракцій, 4 з яких будуть створені на основі партій, що входять у фракцію, а дві групи будуть складатися з позапартійних депутатів.

Як повідомлялося, фракція "Єдина Україна" реорганізується у блок, до якого ввійдуть 7 фракцій і груп. Крім "Народного вибору", будуть фракції "Аграрії України", "Регіони України", "Трудова Україна", "Народовладдя", "Промисловці і підприємці" і НДП.

Зараз "Єдина Україна" нараховує 182 депутата.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування