Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Брати Клички в очікуванні Льюїса

Понеділок, 10 червня 2002, 11:19
Після перемоги Ленокса Льюїса над Майком Тайсоном нокаутом у восьмому раунді, за логікою одним з головних претендентів на поєдинок за звання чемпіона світу з англійцем є українець Віталій Кличко, який в рейтингу WBC знаходився на другому місці слідом за Льюїсом та Тайсоном. Проте Віталій вважає, що не потрібно випереджати час, а почекати рішення цієї органцізації.

В інтерв‘ю офіційному сайту братів Кличко, Віталій більш детально розповів по супербій Льюїс-Тайсон.

Віталій, як ти оцінюєш бій, що закінчився?

Думаю, і з мною погодяться багато хто, що це був видовищний двобій. Результат бою такий, яким ми його пророкували. Тайсон почав бій дуже могутньо і десь нагадував того Тайсона, яким він був у кращі свої роки. Але від раунду до раунду ставало ясно, що Тайсон не готовий до цього бою.

Віталій, чи можна говорити про те, що перший рядок рейтингу Всесвітньої Боксерської Ради – твій?

Я б не став забігати вперед. Як тільки рейтингова комісія Всесвітньої Боксерської Ради обновить рейтинги, то ми побачимо, який рядок я займаю.

Віталій, Майк програв. Ти як і раніше хочеш провести двобій з Тайсоном?

Незважаючи на програш, Майк залишається дуже бажаним суперником для багатьох боксерів. Звичайно, я хочу двобою з Тайсоном. Але спочатку, я проведу двобій з Ларрі Дональдом. Як складуться справи далі, покаже час.

Володимир Кличко

Володимир, твої враження від двобою?

Що говорити... Великий зал, багато людей, близько півтора мільйона телеглядачів кабельної телетрансляції, близько 130 країн світу транслювали цей бій. Ці факти говорять самі за себе.

Володимир, коли ти зрозумів, що Тайсон не зможе виграти в Леннокса?

Після другого раунду. Двобій йшов у більш пізні раунди, і це було явно не на користь Тайсона. Від раунду до раунду Леннокс збільшував свою перевагу і домінував у ринзі. Леннокс у цьому двобої перевершував Майка в усьому.

Чи є шанс того, що ти зможеш зустрітися з Ленноксом?

Поки я цілком зосереджений на двобої з Реєм Мерсером. Звичайно ж, у моєму списку Леннокс стоїть під номером один. Однак усі думки про бій з Льюісом, тільки після 29 червня.

Віталій і Володимир, з імовірністю 99,9%, упевнені, що Леннокс не залишить ринг, після цього двобою.

"Я не знаю жодного бійця, що на піку професійного і фінансового успіху, добровільно залишить все і піде" - сказав Віталій. "Усе залежить тільки від самого Леннокса" - додав Володимир.

За інформацією офіційного сайту братів Кличко

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування